Loop mee!
 • Programma

  vr 17 mei 2019 – Night for Life

  20:00 uur Inschrijving open

  21:30 uur Start Run
  21:35 uur Start Wandelen

  00.00 uur Muzikale afsluiting
  01:00 uur Einde evenement

  -wijzigingen voorbehouden-

  wo 17 april 2019 – Estafette loop

  Loop van Defensie, Dienst Vervoer & Ondersteuning (Justitie) en Veva vanuit Havelte en Assen naar het UMCG

  Zie Estafette loop 

 • Afstanden

  10,7 km run en wandelen rond het Paterswoldsemeer. Het parcours wordt goed aangegeven, met verschillende activiteiten op de route.

 • Inschrijving

  De online inschrijving is gesloten. Maar u kunt nog steeds meedoen. Kom vrijdagavond naar de Kaapse Baan en meld u aan bij de Inschrijftent.

  Meer informatie vind u hier.

   

 • Doneer
  • U kunt uw donatie ook op onze rekening overmaken;
   NL56 RABO 0173653685 t.n.v. Stichting Walk for Life.
   Hartelijk dank voor uw gift in de strijd tegen kanker.

   KvK 02087497
   ANBI 66 149
 • Word sponsor

  Eén van de manieren om mee te helpen in onze sportieve strijd is door middel van sponsoring. De Walk for Life prijst zich gelukkig met een hele reeks sponsoren die op verschillende manieren meehelpen.

  Lees meer!

 • Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gerda Klooster

Zoveel mensen hebben er mee te maken!

Wie ben je?

Gerda Klooster

Ik ben Gerda Klooster en projectleider van het UMCG Kanker Researchfonds. Ik werk al jaren samen met onderzoekers/wetenschappers in het UMCG en zie door mijn werk wat er nodig is, wat wetenschappers nodig hebben, maar waar geen geld voor is.

Extra geld is wel nodig. De overheid, EU en collectebusfondsen hebben allemaal eigen voorwaarden en regels voor het verstrekken van subsidies. Hierdoor kunnen veel noodzakelijke kosten bij wetenschappelijk, innovatief onderzoek niet vergoed worden door die instanties. Verzekeraars vergoeden ook geen innovatieve kosten. Daarvoor moeten dus andere financiële middelen gezocht worden en voor onderzoek naar voorkomen van kanker, betere behandeling bij kanker en minder restschade na kanker. Het UMCG Kanker Researchfonds en daarmee de Walk for Life onderscheidt zich daarmee van andere subsidiegevers. Er wordt vergoed wat noodzakelijk is en niet door andere partijen gefinancierd kan worden.

Wat zijn jouw ervaringen met kanker?

Gerda Klooster

Mijn oma overleed aan ‘de ziekte’, Mijn zwager overleed aan darmkanker en mijn stiefvader aan de gevolgen van een hersentumor. Een klasgenootje van mijn dochter overleed aan kanker. En zo zijn er nog veel meer mensen van wie ik afscheid moest nemen, omdat ze overleden aan de gevolgen van kanker. Het loopt niet altijd slecht af. Een vroeger vriendje van mijn zoon is een survivor, Ook mijn schoonmoeder herstelde van borstkanker. Een kennis van me wordt behandeld voor kanker en krijgt steeds nieuwe tijd. Zoveel mensen hebben er mee te maken!

What’s your Walk for Life?

Gerda Klooster

Mijn Walk for Life is mijn inzet voor jongeren met kanker in 2017 !