Loop mee!
 • Programma

  vr 17 mei 2019 – Night for Life

  20:00 uur Inschrijving open

  21:30 uur Start Run
  21:35 uur Start Wandelen

  00.00 uur Muzikale afsluiting
  01:00 uur Einde evenement

  -wijzigingen voorbehouden-

  wo 17 april 2019 – Estafette loop

  Loop van Defensie, Dienst Vervoer & Ondersteuning (Justitie) en Veva vanuit Havelte en Assen naar het UMCG

  Zie Estafette loop 

 • Afstanden

  10,7 km run en wandelen rond het Paterswoldsemeer. Het parcours wordt goed aangegeven, met verschillende activiteiten op de route.

 • Inschrijving

  De online inschrijving is gesloten. Maar u kunt nog steeds meedoen. Kom vrijdagavond naar de Kaapse Baan en meld u aan bij de Inschrijftent.

  Meer informatie vind u hier.

   

 • Doneer
  • U kunt uw donatie ook op onze rekening overmaken;
   NL56 RABO 0173653685 t.n.v. Stichting Walk for Life.
   Hartelijk dank voor uw gift in de strijd tegen kanker.

   KvK 02087497
   ANBI 66 149
 • Word sponsor

  Eén van de manieren om mee te helpen in onze sportieve strijd is door middel van sponsoring. De Walk for Life prijst zich gelukkig met een hele reeks sponsoren die op verschillende manieren meehelpen.

  Lees meer!

 • Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kan ik sponsoren

Eén van de manieren om mee te helpen in onze sportieve strijd is door middel van sponsoring. De Walk for Life prijst zich gelukkig met een hele reeks sponsoren die op verschillende manieren meehelpen.

Sponsorpakket

Het organiseren van een evenement kost geld. Sponsoren die bij willen dragen met een geldbedrag willen we graag bedanken met een naamsvermelding op onze website, op de sociale media, met vlaggen bij de start-finish etcetera. In overleg stellen we een sponsorpakket samen waar de sponsor zich goed bij voelt.

Sponsoring in natura

We komen ook graag in contact met sponsoren die ‘in natura’ bij willen en kunnen dragen aan het evenement. Als we iets ‘krijgen’ hoeven we er geen geld aan uit te geven… als we er geen geld aan uit hoeven te geven hebben we er geen geld-sponsors voor nodig. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Uiteraard praten we ook dan over een passende ‘tegenprestatie’.

Als u met uw organisatie eens na wilt denken over manieren om de Walk for Life te ondersteunen, neemt u dan contact op met Marga Timmerman via info@walkforlife.nl. In een goed gesprek komen we er altijd uit. Alvast bedankt voor uw hulp!