Support!
 • Doneer
  • U kunt uw donatie ook op onze rekening overmaken;
   NL56 RABO 0173653685 t.n.v. Stichting Walk for Life.
   Hartelijk dank voor uw gift in de strijd tegen kanker.

   KvK 02087497
   ANBI 66 149
 • Word sponsor

  Eén van de manieren om mee te helpen in onze sportieve strijd is door middel van sponsoring. De Walk for Life prijst zich gelukkig met een hele reeks sponsoren die op verschillende manieren meehelpen.

  Lees meer!

 • Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Walk for Life run-bike-run

Woensdag 17 april 2019 zijn 350 deelnemers in het UMCG ontvangen en zijn meerdere cheques aangeboden. De opbrengst is meer dan € 20.000,–.

Militairen van eenheden binnen de 43e Gemechaniseerde Brigade en de overige eenheden gelegerd op de Johannes Post Kazerne, leerlingen van de opleiding Veiligheid en Vakmanschap (VeVa), ambtenaren van de Gemeente Westerveld en een afvaardiging van het UMCG deelgenomen aan een run-bike run in estafettevorm van de Johannes Post Kazerne naar het UMCG te Groningen. De route beslaat 80 km vanaf de JPK en via het Fletcherhotel te Paterswolde naar de finish bij het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Daarnaast zijn 80 medewerkers van Justitie, Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) en Politie vanuit de JWF Kazerne Assen vertrokken om deel te nemen aan een wandeltocht.

43 Gemechaniseerde Brigade is een gedreven strategische partner van de Stichting “Walk for Life” omdat het zich erin herkent. Immers, het grootste gedeelte van ons personeel heeft dezelfde leeftijd als de doelgroep en ook onze brigade kent mensen die de ziekte hebben in deze categorie.

Verder zijn de kernwaarden van de stichting, Samen, Optimistisch en strijdvaardig, een op een toepasbaar op de voor ons bekende Moed, Toewijding en Veerkracht.
Deelname versterkt de band tussen militairen en generatiegenoten die geconfronteerd worden met kanker. Tevens draagt het bij tot de vergroting van het draagvlak voor defensie binnen de samenleving.

43 Mechbrig heeft haar naam hier dan ook voor langere tijd aan verbonden en zal elk jaar meedoen met goede streven.