Support!
 • Doneer
  • U kunt uw donatie ook op onze rekening overmaken;
   NL56 RABO 0173653685 t.n.v. Stichting Walk for Life.
   Hartelijk dank voor uw gift in de strijd tegen kanker.

   KvK 02087497
   ANBI 66 149
 • Word sponsor

  Eén van de manieren om mee te helpen in onze sportieve strijd is door middel van sponsoring. De Walk for Life prijst zich gelukkig met een hele reeks sponsoren die op verschillende manieren meehelpen.

  Lees meer!

 • Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Walk for Life – Uniformed 15 mei 2020

Op vrijdag 15 mei 2020 organiseert de Walk for Life een geüniformeerde editie.
Hierin lopen medewerkers van defensie, justitie, politie en de Veva samen om geld in te zamelen tegen kanker bij jongvolwassenen.

Binnenkort krijgt de website van de Walk for Life een update, zodat we meer informatie over de geüniformeerde loop kunnen geven.

43 Gemechaniseerde Brigade is een gedreven strategische partner van de Stichting “Walk for Life” omdat het zich erin herkent. Immers, het grootste gedeelte van ons personeel heeft dezelfde leeftijd als de doelgroep en ook onze brigade kent mensen die de ziekte hebben in deze categorie.
Verder zijn de kernwaarden van de stichting, Samen, Optimistisch en strijdvaardig, een op een toepasbaar op de voor ons bekende Moed, Toewijding en Veerkracht.
Deelname versterkt de band tussen militairen en generatiegenoten die geconfronteerd worden met kanker. Tevens draagt het bij tot de vergroting van het draagvlak voor defensie binnen de samenleving.
43 Mechbrig heeft haar naam hier dan ook voor langere tijd aan verbonden en zal elk jaar meedoen met goede streven.