Support!
 • Doneer
  • U kunt uw donatie ook op onze rekening overmaken;
   NL56 RABO 0173653685 t.n.v. Stichting Walk for Life.
   Hartelijk dank voor uw gift in de strijd tegen kanker.

   KvK 02087497
   ANBI 66 149
 • Word sponsor

  Eén van de manieren om mee te helpen in onze sportieve strijd is door middel van sponsoring. De Walk for Life prijst zich gelukkig met een hele reeks sponsoren die op verschillende manieren meehelpen.

  Lees meer!

 • Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Genomineerd voor de PwC What Matters 2 U Lustrum Award!

In oktober kregen wij te horen dat de Walk for Life was genomineerd voor de PwC What Matters 2 You (WM2U) Lustrum Award! Deze award wordt uitgereikt aan een organisatie waarvoor een medewerker van PwC actief is als vrijwilliger. Dit jaar werd de WM2U Award voor de 5e keer uitgereikt. Voor de winnaar van de award wordt een bedrag van €4000,- euro beschikbaar gesteld.

Op 23 november waren wij uitgenodigd bij PwC Groningen voor de prijsuitreiking voor deze award. En wat was het spannend!

PwC WM2U award 2017

Marco Herder, medewerker PwC en vrijwilliger bij de WFL, heeft de WFL aangedragen voor de nominatie

 

Wat zijn wij verrast met een geweldige 2e plaats tijdens de uitreiking! Helaas hebben wij de award net niet gewonnen, we kwamen 1 stem te kort. Wij zijn er trots op dat wij als charitatieve organisatie, gedragen door zoveel vrijwilligers, op een 2e plaats zijn geëindigd.

Hierbij willen wij daarom ook PwC bedanken voor het vertrouwen in ons, maar bovenal willen wij ons gehele team, het team van het 44e Pantserinfanteriebataljon RI JWF, deelnemers, donateurs, en ieder ander die zich inzet voor de Walk for Life bedanken: zonder jullie allen was er geen Walk for Life!

WM2U award

De WFL eindigt op de 2e plaats bij de PwC WM2U Lustrum Award 2017

De award is uiteindelijk gewonnen door Musical4All uit Haren, gefeliciteerd!