Support!
 • Doneer
  • U kunt uw donatie ook op onze rekening overmaken;
   NL56 RABO 0173653685 t.n.v. Stichting Walk for Life.
   Hartelijk dank voor uw gift in de strijd tegen kanker.

   KvK 02087497
   ANBI 66 149
 • Word sponsor

  Eén van de manieren om mee te helpen in onze sportieve strijd is door middel van sponsoring. De Walk for Life prijst zich gelukkig met een hele reeks sponsoren die op verschillende manieren meehelpen.

  Lees meer!

 • Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doel Walk for Life 2017

De opbrengst van de Walk for Life 2017 wordt gedoneerd aan het UMCG Kanker Research Fonds, waar het wordt besteed aan het onderzoek ‘Project Aya Focus Group’. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Dr. J. Nuver, medisch oncoloog bij het UMCG.

Het onderzoek is gericht op jongeren met kanker, en hun leeftijd-specifieke gezondheidsbehoeftes gedurende hun diagnose en behandeling. Dr. Nuver gaat hierover kennis vergaren, zodat de jongeren beter begeleidt kunnen worden. Met de verkregen informatie kunnen deze jongeren de zorg krijgen die zij nodig hebben, en kunnen er betere keuzes gemaakt worden gedurende hun behandeling en vervolg traject. Het verzamelen van de informatie die hiervoor nodig is, wordt gedaan met behulp van een zogenaamde ´online focus group´  waarbij jongeren met diverse types kanker zijn betrokken.

Dr. J. Nuver

Dr. J. Nuver, medisch oncoloog UMCG

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Dr. J. Nuver,  in samenwerking met de hematologie, radiotherapie, kinderoncologie, en maatschappelijk werk.
Voor meer informatie over dit project kun je kijken op de website van het UMCG Kanker Reserachfonds.

Doe mee, schrijf je nu in!