Support!
 • Doneer
  • U kunt uw donatie ook op onze rekening overmaken;
   NL56 RABO 0173653685 t.n.v. Stichting Walk for Life.
   Hartelijk dank voor uw gift in de strijd tegen kanker.

   KvK 02087497
   ANBI 66 149
 • Word sponsor

  Eén van de manieren om mee te helpen in onze sportieve strijd is door middel van sponsoring. De Walk for Life prijst zich gelukkig met een hele reeks sponsoren die op verschillende manieren meehelpen.

  Lees meer!

 • Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijven

Ook als bedrijf kunt u een bijdrage leveren. Naast de sponsoringsmogelijkheden van de Walk for Life wordt er speciaal voor bedrijven een Bedrijvenloop georganiseerd. Laat met uw bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid zien door met één of meerdere bedrijventeams mee te lopen en/of wandelen. Hiermee dient u twee belangrijke doelen:

U werkt aan een gezond en fit bedrijfsklimaat en aan teambuilding, wat uiteindelijk een nog betere sfeer en een lager ziekteverzuim zal bewerkstelligen. Grootschalige maatschappelijke betrokkenheid; u en uw medewerkers wandelen of lopen in uw bedrijfsoutfit en dragen zo bij aan deze sportieve strijd tegen kanker bij jongvolwassenen.

Wedstrijd
4 mijl 10.8 km (Run)

Tip: wilt u extra aandacht? Laat uw medewerkers verkleed meelopen en sponsor hen daarvoor met een flink bedrag. Verklede teams staan vooraan bij de start van de Bedrijvenloop!

Wat is mijn bijdrage voor een team?
Minimaal € 200,-

NB: Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers.