Strijd mee!
 • Programma

  Hier komt het programma van de 15e editie van de Walk for Life.

 • Afstanden

  Recreanten – wandelen
  6,4 Km, 10,6 km, 12,5 km en 28 km
  meer informatie

  Kidsrun
  2,4 km
  meer informatie

  Wedstrijden
  6,4 km en 10,8 km
  meer informatie

  Landmacht Challenge Bootcamp
  meer informatie

 • Inschrijving

  De volgende editie Walk for Life is op 18 mei 2019. Start inschrijving op 1 januari 2019.

  Zet de datum van dit unieke evenement al vast in uw agenda.

 • Doneer
  • U kunt uw donatie ook op onze rekening overmaken;
   NL56 RABO 0173653685 t.n.v. Stichting Walk for Life.
   Hartelijk dank voor uw gift in de strijd tegen kanker.

   KvK 02087497
   ANBI 66 149
 • Word sponsor

  Eén van de manieren om mee te helpen in onze sportieve strijd is door middel van sponsoring. De Walk for Life prijst zich gelukkig met een hele reeks sponsoren die op verschillende manieren meehelpen.

  Lees meer!

 • Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Racetimer Europe is er weer bij op 13 mei!

Het bedrijf Racetimer uit Dordrecht verzorgt op 13 mei de tijdregistratie. Ronald de Jong vertrekt in alle vroegte om de hardlopers te voorzien van een startnummer met chip.

“Wij waren dertien jaar geleden de eerste ter wereld met een startnummer met chip. Dat was revolutionair. Tot die tijd had je een losse chip en dat was altijd veel gedoe.”

Vier jaar geleden deed Racetimer de eerste keer een tijdregistratie bij de Walk for Life. “Onze stichting zocht een ervaren partij en die vonden we in Racetimer Europe”, zegt directeur Marga Timmerman van de Walk for Life. “Ronald is gepokt en gemazeld en helpt ons enorm. De hardlopers vinden het fijn dat de tijdregistratie goed geregeld is. Hij ontzorgt ons als organisatie en voegt een stuk professionaliteit toe aan ons evenement!”

Dat Racetimer niet alleen thuis is in tijdregistratie leert een bezoekje aan de website. “We proberen een hele brede dienstverlening neer te zetten,” zegt Ronald. “We maken het zo aantrekkelijk mogelijk om ons in te zetten door de combinatie te maken met aanvullende diensten als video, fotografie, tracking en tracing. En uitslagverwerking. De start en finish van de Walk for Life kunnen live gevolgd worden op de website.”

“Niet elk loopevenement is hetzelfde. Bij de Walk for Life is bij veel lopers het goede doel prominenter aanwezig dan de wens om als eerste te finishen. Dat kan soms een beetje wringen als lopers voor de snelheid gaan. Daarom is het goed om die lopers te voorzien van goede informatie.”

“In Nederland zijn heel veel lopen tegenwoordig gekoppeld aan een goed doel. Google maar eens. Ze vragen allemaal of ik ze wil sponsoren. Als ik dat zou doen zou ik volgend jaar niet meer bestaan. Maar als commercieel bedrijf kan ik soms wat minder commercieel factureren. Bijvoorbeeld als de organisatie zo bevlogen is als Marga!”

“De Walk for Life pakt het met een goede website en ambassadeurs van formaat groot aan. Adel verplicht. Mensen verwachten dan ook wat en dat vraagt nogal wat van de vrijwilligers. Racetimer Europa wil de Walk for Life graag helpen om steeds beter te worden. Zo gaan we elk jaar stappen vooruit!”